?

ແຜນປັດຈຸບັນ

ກຳລັງໂຫຼດ...

ການຈ່າຍເງິນຄັ້ງຕໍ່ໄປ

—

ຈັດການການສະໝັກໃຊ້

ເຊື່ອມຕໍ່ການສະໝັກໃຊ້ເວັບທີ່ມີຢູ່ແລ້ວ

ຜູ້ຈອງເວັບທີ່ມີຢູ່ສາມາດໄດ້ຮັບລະຫັດການໂອນຫນຶ່ງຄັ້ງຈາກເວັບໄຊທ໌ແລະວາງມັນຢູ່ທີ່ນີ້. ການສະໝັກສະມາຊິກ ແລະວິທີການຍົກເລີກປັດຈຸບັນຂອງເຈົ້າຍັງຄືເກົ່າ.

ລະຫັດນີ້ສາມາດໃຊ້ໄດ້ຄັ້ງດຽວພາຍໃນ 10 ນາທີ.